Het Rijnsweerd Open Dubbel Toernooi 2018

De eerste vergadering in 2018 heeft alweer plaats gevonden. De commissie bestaat deels uit oude garde. We hopen nog één of twee nieuwe mensen in te lijven en daar wordt al druk voor "geronseld". We hebben afscheid genomen van Jelle Kooij, al blijft hij ons stiekem op de achtergrond een beetje aan(bij)sturen! We bedanken hem voor zijn jarenlange enthousiasme en inzet.

Afgelopen jaar hebben wij in ieder geval wederom super genoten van een fantastische week. En ook dit jaar gaan we er weer iets heel moois van maken.

De Open Toernooicommissie (OTC) van 2018 bestaat uit:  

- Rianneke van der Gaag

- Roel Engels

- Kim Flierman

- Bram Vernhout

- Noortje van der Vlist

Het Rijnsweerd Open Dubbeltoernooi zal plaatsvinden van 14 tot en met 22 juli. We zijn al druk aan het brainstormen over het thema.

Heb je leuke ideeën voor het open toernooi, zou je willen meehelpen als vrijwilliger, of heb je tips voor ons, mail naar otcrijnsweerd@gmail.com

Ook dit jaar zijn we natuurlijk weer op zoek naar sponsoren voor het toernooi. Er zijn verschillende mogelijkheden van sponsoring, dus wil je sponsoren, of ken je iemand die geïnteresseerd is, neem contact met ons op, zodat we alle mogelijkheden kunnen bespreken!

Met sportieve groet,  

De Open Toernooi Commissie 2018


Kalender

Speelschema's

Kijk voor de speelschema's op toernooi.nl ---->

Sponsor TC Rijnsweerd open dubbeltoernooi

 


Van Miltenburg & Zn

Unica