Het Rijnsweerd Open Dubbel Toernooi 2019

Aan het eind van het mooie jaar 2018 hebben wij met z’n allen unaniem besloten om (voor de meesten) nóg een jaartje door te gaan. Dit met de bijzondere reden dat het Rijnsweerd Open Toernooi dit jaar toch écht voor de laatste keer zal zijn. 

 

De eerste vergadering in 2019 heeft alweer plaats gevonden, het thema is bedacht en we mogen een nieuw OTC-lid verwelkomen; Renske Ouwehand welkom bij de gezelligste commissie van Utrecht ;-).

 

Afgelopen jaar hebben wij in ieder geval super genoten van een fantastische week. Een week met mooi weer en spannende wedstrijden, waarbij de bar en keuken voor het eerst werd gerund door onze eigen leden en de voorzitster iets te vroeg is bevallen van een aankomend tennistalent. Dit jaar is zij van plan om de week wél mee te maken en samen met de rest van de OTC leden er een onvergetelijke week van te maken! De Open Toernooicommissie (OTC) van 2019 bestaat  uit: 

 

- Rianneke van der Gaag

 

- Roel Engels

 

- Kim Flierman 

 

- Bram Vernhout 

 

- Noortje van der Vlist 

 

- Renske Ouwehand 

 

In het kader van het laatste jaar Open Toernooi Rijnsweerd, wordt het thema: “Houdoe en Bedankt!” Dank aan alle leden die bijgedragen hebben aan alle succesvolle “Open Toernooi-jaren” en bedankt alle deelnemers die het toernooi tot een succes hebben gemaakt met vele sportieve en spannende wedstrijden.

 

Het Rijnsweerd Open Dubbeltoernooi zal plaatsvinden van 13 tm 21 juli. Heb je leuke ideeën voor het open toernooi, zou je willen meehelpen als vrijwilliger of heb je tips voor ons, mail naar otcrijnsweerd@gmail.com 

 

Ook dit jaar zijn we natuurlijk weer op zoek naar sponsoren voor het toernooi. Er zijn verschillende mogelijkheden van sponsoring, dus wil je sponsoren of ken je iemand die geïnteresseerd is, neem contact met ons op, zodat we alle mogelijkheden kunnen bespreken! 

 


Kalender

Speelschema's

Kijk voor de speelschema's op toernooi.nl ---->

Sponsor TC Rijnsweerd open dubbeltoernooi

 


Van Miltenburg & Zn

Unica